19. Fejezet. Cumika

2010 április 17. | Szerző: |


33/165/75

Mindenhol gömbölyű, kicsit alacsony, de nagyon kedves, mosolygós lánnyal, Emíliával vakrandizott az egyik pláza éttermében. A nála több mint húsz évvel fiatalabb szőke  csajnak nagy, gömbölyű mellei, vékony dereka,  gömbölyű csípője, kívánatosan jó nagy segge volt,  és vagy két órát dumáltak a mekiben. Szinte végig somolyogtak egymásra, mint akik sejtenek valamit. Emi elmesélte, elvált, két kislányával él kispesten. Valami érdekes bizsergés indult el közöttük, a végén érzelmes puszikkal búcsúztak, és megbeszéltek egy újabb találkozót.

A második randin szokás szerint moziba vitte a lányt, hogy fizikailag is  tanulmányozhassa. Emi meglepően odaadó volt a film alatt,  látszott ő is imád csókolózni, és annyira megkívánták egymást, hogy utána elrabolta a lányt. Leültek háza teraszán a hintaágyba, jó szorosan egymás mellé, egy üveg bor mellett, de szinte alig nyúltak a pohárhoz. Ahányszor átölelte a lányt, mindig olyan érzékien fordult felé, hogy két csók között alig kapott levegőt. Simogatta  kerek, nagy mellét, ő pedig cirógatni kezdte a nadrágján keresztül, olyan érzékien, hogy azonnal megkeményedett. A lány erre lehúzta a cipzárját, kicsomagolta a műszert és bekapta akkor már nagy, fényes makkját. Majd teljesen lehúzta róla a nadrágot, széttárta a férfi combjait, és a hintaágyon teljesen belefeledkezett a szopásba. Körbenyalogatta, majd tövig bekapta a bránert, miközben a golyóit marokra fogta és simogatta. Miki nagyon élvezte a dolgot. Még soha senki nem csinálta vele ezt ilyen örömmel. De azért fel akarta próbálni a csajt, ezért amikor már nem bírta tovább, beleültette az ölébe. Emi sokáig lovagolt rajta szenvedélyesen. A hintaágy mozgott rendesen. Késő este volt már, mikor a lány szerényen többször megjegyezte – várják már a lányai. Valamiért nem akarta, hogy hazavigye, –  csak a kispesti buszvégállomásig.

Másnap jött egy sms: „Most legszívesebben hozzád rohannék, és ismét szeretkeznék veled!” Aztán rövid idő múlva még egy: „Tudod, mit tennék most veled? Letérdelnék eléd, kigombolnám a nacidat, és addig kényeztetnélek, míg el nem élveznél!”

Délután: „Ha most itt lennél, elővenném a kéjlécedet, és megkínoználak, mert nem engedném, hogy Te hozzám érj, hanem csak én kényeztetnélek, amíg könyörögnél, hogy megdughass!”

Miki el volt ájulva. Ilyen üziket nem nagyon kapott még lánytól, pláne a második  randi után. Mikor ismét találkoztak, alig bírták a házig,  azonnal egymásnak estek és órákig szeretkeztek. Ezúttal a nappaliban támadta le a lány. Még nem találkozott soha ilyen nővel, aki ennyire imádta az oboát. Letérdelt elé, és hosszasan kényeztette, mint a pornófilmekben. Amikor Miki nem bírta tovább, ledöntötte a kanapéra, és keményen megfarkalta a szexőrült csajt. Amikor érezte, hogy mindjárt elélvez, megállt, várt egy kicsit, míg múlik a roham, aztán újrakezdte a döfködést. Általában hátulról szerette dugni a nőket, hogy közben lássa  a  seggüket, de Emivel valahogy elölről volt jó, mert dugás közben mindig olyan szépen mosolygott, – kár lett volna kihagyni. Miközben lökdöste befelé a dákóját, állandóan beszélt hozzá a lány, és ilyeneket mondott:

         Imádom, amikor bennem vagy! Amikor nyomkodod befelé a puncimba azt a kemény faszodat. Ennél jobban csak azt szeretem, ha a számban van a farkad, és lenyelhetem azt a finom gecidet…

Emi egyszerűen szeretett csúnyán beszélni. Miklóst ez teljesen felvillanyozta, és ő is dumálni kezdett dugás közben a lánnyal:

         Nagyon jó érzés benned lenni. Nagyon szeretlek! Megbaszni…

Szóval folyamatosan így társalogtak  kefélés közben, és nagyon élvezték egymással a fantasztikus szexet.

Később Emi olyan maileket kezdett küldeni, amilyeneket még soha senki nem írt neki. Néha nem tudta, hogy egy prostival jött össze, vagy egy olyan csajjal, aki az erotikus szövegektől indul be:

„Cicamica! Elképzeltelek ahogy a hátadon fekszel, kigombolom a ruhádat, aztán végigzabálom a testedet, de csak lassan, lefelé haladva, a csípődnél megállnék, mert azt a részt nagyon szeretem, aztán a lábad szétnyitnám, és feljebb emelve időznek a lábaid között. Először lassan, nagyon lassan, és amikor már rohadtul akarod, hogy a számba vegyem, akkor lassan bekapom, majd gyorsabban folytatom és a kezem végig körbefonom, és használom is. Egyre gyorsabban csinálom, te pedig iszonyúan élvezed. Mondjam tovább?”

Máskor:

„CicuMicuka!
Nagyon nehezen viselem a nélküled eltöltött időt! Egyszerűen semmi nem érdekel, csak Te. Nekem
tetszik ez a különleges kapcsolat, ami köztünk van, mert feltölt, erőt ad, kitartást, életkedvet, szexet, szerelmet, izgalmat, erotikát, társat, barátot, meg szeretőt. Tetszik a köztünk lévő korkülönbség is, és különös kettős érzést nyújt. Iszonyatosan erotikus és vonzó, és tele van szexuális töltettel, hogy elérhetetlennek vagy inkább utolérhetet­lennek tűnsz számomra. Előttem még ott vannak olyan megoldásra váró dolgok, amiken te már túl vagy. Ezért meg tapasztaltabbnak és okosabbnak tartalak. Lehet, hogy ezért is találkoztunk.  Te fogsz tudni segíteni nekem, de azt hiszem már segítettél is, és ehhez elég csak annyi, hogy hallgatlak téged, amikor magadról mesélsz. A baj csak az, hogy emellett nem csak társ vagy, aki egyben barát is, hanem sokkal több annál. Ettől féltem. Tudtam, ha egyszer jön egy érzés, akkor én csinálhatok bármit, nem fogom tudni, befolyásolni az érzelmeimet. De még mindig úgy érzem, hogy te bizonytalan vagy. Jól érzed velem magad, mikor együtt vagyunk, de nem ragaszkodsz igazán hozzám, és talán te sem tudod, mit érzel, vagy mit szeretnél.

Én mindenesetre állatira bírlak! Nagyon finoman tudsz szerelmeskedni, ami nekem nagyon jó és romantikus, olyan amilyen te vagy. Finom, édes, szerelmes. Szeretem érezni a testemen a testedet, s csókolózva a szemedbe nézni, s hallani közben a hangod, te kedves, drága, aranyos, önzetlen, megértő, őszinte, vonzó, erotikus, férfias, kívánatos kis cicamicuka. Puszikállak s imádlak:

Cumika, aki olyan szépen tudok és szeretek szopni.„

Jöttek sorban az erotikus levelek:

„CumikállakCicukam!
Már attól nedves lesz a bugyim, ha hallom a hangod. Imádom, ahogy beszélsz, s azt, hogy amíg én felrobbanok az érzelmeimtől s a vágyaimtól, addig te tök higgadt vagy. Amikor telefonon beszélünk, mindig látlak magam előtt, s őrült vágyat érzek, hogy én is ott legyek a vonal túlsó végen s érezhesselek, megérinthesselek, megölel­hesselek, meg­csók­ol­jalak, leteperjelek, szopjalak és szeretkezzek veled.

Szeretem a homlokodat, jó érzés simogatni, olyan aranyos. Szeretem a hajadat, ami szexi, erotikus és vonzó, s én mindig összekócolom neked. Szeretem a szemedet, amivel belém nézel, a belsőm legmélyére, s ami szép kék színben világit. Imádom a mosolyodat, amiben látom az édes kisfiút is, aki kicsit huncut, érzem a nyugalmat, ami  belőled árad, de benne van a férfi is, aki a mosolygó szemével azért végigpásztázza az egész testemet, s ebből a mosolyból már a szexualitás árad. Szeretem, imádom, kívánom a szádat, a nyelvecskéddel együtt, ami már ilyenkor hiányzik, ahogy rágondolok s leírom. Sokkal, sokkal többet szeretnék kapni belőled, mindegy, hogy milyen formában. Jobb, ha felkészülsz arra, hogy már most őrülten szeretlek, s nem nélküled tervezem a holnapjaimat! Örülnék, ha te is így éreznél! Puszikállak, s nagyon imádlak.”

Aztán persze Miklós is válaszolgatott:

“Nekem is nagyon jó ez a kapcsolat, nagyon erotikus, érzelmes, érzéki, szexi, hogy megteszel nekem mindent, amit szeretek, és én is örömet tudok Neked szerezni. Minden alkalommal tudsz valami meglepetést okozni. Soha senki ilyen élvezetes orális szexet nem művelt velem, mint Te. Még most is merevedésem van, ha csak rágondolok. Ahogy ott a nappaliban előttem térdelsz, és hosszasan szépen nyalogatod és bekapod az egész farkamat tövig. Az a legjobb, ha mielőtt elmennék kicsit lassabban csinálod, és akkor jó sokáig tart, nagyon magas szinten, elélvezés előtti kéjjel, mint most is. Nagyon jó érzés, hogy szereted a farkamat, nemcsak akkor, ha benned van, hanem amikor előtted van, nézegeted és nyalogatod. Nem szerepeltél Te pornófilmben? Olyan profin csinálod!

Az is nagyon erotikus gondolat, hogy ha ugyanezt megtennéd miközben tv-t nézünk…Nem baj, hogy ha egy kicsit húzom a hajadat miközben szopsz, és néha nem engedem bekapni a farkam, hogy még jobban kívánd?

Nagyon drága vagy, hogy megengedsz nekem bármit, de ugyanakkor nem akarsz semmiben korlátozni. Amikor Veled vagyok, nagyon megváltozom, és minél hosszabb ideig vagyunk együtt annál jobban, szeretlek. Egy ilyen erotikus, érzéki, aranyos, fiatal nő mellett, mint amilyen Te vagy, én is megváltozom, és megfiatalodom.

Puszikállak. Mindenhol:

Cicafiú

A válasz:

Szia Cicafiú!

Szóval szereted, amikor letérdelek eléd, és a számmal teszek veled csodákat? Ezt én is nagyon élvezem, és jó érezni, hogy Te hol tartasz közben és mennyire vagy már felizgulva. Akkor tudom, hogy mi az ami jólesik neked, és olyat csinálok amit én is élvezek, hiszen látom rajtad ,hogy már szinte a csúcson vagy. Élvezem, ha maximálisan elnyújt­hatom, és ha már szinte szenvedést okozok az állandó ritmus és gyorsaság váltogatásával, és azzal ha az orgazmus előtt abbahagyom és teljesen lelassulok, vagy elszorítom és így tovább folytathatom a játékot. Nagyon tudom élvezni a szopást, ilyenkor teljesen kitágulok, és nedves leszek, annyira izgató. Nem szerepeltem pornófilmben, ez egyszerűen csak jön belőlem, megkívánom a faszt, és akkor szeretem élvezni minden mennyiségben. Nagyon tetszik a farkad mérete, a keménysége, a szépsége, a fényessége, az íze, a formája és mindene. Belepusztulok a faszod hiányába, és szerelmeskedni akarok veled most rögtön és egyfolytában.

Puszilja a Cicafiu a Faszikáját:

Cumika

Miki válaszolt:

Szia édes Cumika! Élvezetes dolgokról írsz.

Én is leírom mit csinálnék veled: először csókolgatnám és harapdálnám a nyakadat, a válladat, a karodat, szép lassan lefelé haladva, aztán a cicidet körbe, mindkettőt, lehet, hogy egy kicsit betenném közé a farkamat, és masszíroználak vele, úgy hogy időnként a vége hozzáérne az ajkaidhoz, és ha akarnád, bekaphatnád a végét, a fényes, nagy makkomat. Majd a hasadat, a köldöködet nyalogatnám, simogatnám, aztán a lágyékodat, a combodat kívül és belül, és szép lassan eljutnék a nyelvemmel a gyönyörök völgyébe, a tüzes pokolba, ahol a nyelvemmel megkeresném a csiklócskádat, amit lassan, majd egyre gyorsabban nyalogatnék föl-le, és körbe körbe, de időnként benyalnék a nyílásba is… Érezném, ahogy a csiklód egyre keményebb és nagyobb lesz…

Aztán meghágnálak először elölről, aztán hátulról, hogy lássam szép kerek popsikádat, és miközben duglak hátulról, az ujjamat benyálaznám és izgatnám vele a popsilyukadat, amelyik közben kitágulna, aztán szép lassan, fokozatosan oda is bedugiszálnám a kéjlécet, ami hidd el, van olyan jó mint elöl, sőt…

Persze, csak ha van kedved hozzá… de a lényeg hogy nagyon lassan és óvatosan csinálom. Ki szeretném élvezni a testedet, és nem szeretném elhamarkodni.Néha csinálhatunk olyat is, hogy egy gumit húzunk a tövére, és attól még jobban megnő…

Mikor szeretkezünk, és Te már elélveztél, akkor kihúzom és a szádba élvezek, jó?

Megmondom őszintén nem volt még barátnőm, akivel ilyen részletesen megbeszéltük volna a szeretkezés minden intim részletét. De nagyon izgató vagy így, és őrülten vágyom már Rád:

Cicafiú

A válasz:

Szia Cicafiú!

Nekem nagyon jó veled szeretkezni, és még senki sem baszott meg így mint te. Nem volt még olyan férfi az életemben, aki ilyen sokáig tudott volna kúrni egyfolytában, és olyan sem, aki ennyire szeretett volna csókolózni, szeretkezés előtt, közben és után. Imádom a nedves farkadat, a spermáddal együtt. Élvezz a számba, a puncimba, és ahova csak szeretnél! Tudom a popsi még kimaradt, de megígérem legközelebb azt is bevesszük a játékba. Csókollak: Cumikád

Kellemes, szerelmes hónapokat töltöttek együtt. Cumika bárhol imádott szeretkezni. 

Annyira imádta Miki farkát leszopni, hogy amikor egyszer a Népligetben sétáltak, Cumika fényes nappal, hirtelen vágytól felindulva felültette egy faasztalra, leült elé, elővette a bránert, bekapta és szép lassan, nagy élvezettel végigcsinálta. A kibuggyant fehér spermát pedig sokáig nyalogatta. Ebben a műévezetben a sétálók egyáltalán nem zavarták.

Aztán jött a levél is:

Puszillak faszikám!

Jaj, annyira jó volt veled, és az a baj, hogy az  elválás után, a következő pillanatban máris hiányzol. Annyira édes vagy és aranyos, és nagyon jó pasi! Amikor tegnap megpillantottalak, egyből beléd szerettem még egyszer. Jól áll neked, ha megfog a nap, mert ilyenkor a szép kék szemeid világítanak, ami nagyon szexi. Annyira kívántalak, hogy majdnem megettelek, és felfaltalak egészben. Isteni jó szopni a szép, nagy farkadat, és szerelmeskedni veled. Imádom amikor beszélsz közben, és azt is amiket mondasz. Az is örömöt okoz, ahogyan kedveled az orális szexet, és érzem mennyire élvezed, és ez nekem is ugyanolyan jó. Sajnos azt tudom mondani, hogy vége a régi szép időknek, meg a lazsálásnak, mert egy csepp energiát nem hagyok neked, és nem lesz egyetlen erotikamentes perced sem! Jobb ha erre előre felkészülsz! Remélem már kipihented magad, és újult erővel folytathatjuk, ott ahol abbahagytuk. Kár, hogy nem vagyok a lábaid előtt, szemben a szép, fényes, nagy makkoddal. Állandóan erről álmodom, hogy a számban van, és néha kiveszem, hogy megcsodáljam, mikor előttem van. De nemcsak a számban szeretem tartani a szép faszodat, hanem hozzádörzsölni az arcomhoz, a szememhez, mindenemhez, és amikor spriccelsz, elkapni a spermád, és fürödni a gecidben. Nem tudom mi van velem, de senkinek nem izlett ennyire a gecije mint a tiéd!

Szeretném ha mindig melletted lehetnék, vagy alattad, fölötted, előtted. Teljesen rádszoktam és függővé váltam. Attól tartok, ha ennél is jobban foglak imádni, akkor valószínű már felrobbanok a nagy érzelmi túltengéstől! Hiányzol de őrülten! Szeretlek és imádlak!

Puszi: Kisribi

És ez így ment hónapokon keresztül. Felszabadultan szeretkeztek és szerették egymást, és mindketten boldogok voltak, hogy viszontszeretik. Önfeledten egymáséi voltak. A férfi élvezte, hogy egy fiatal, kívánatos lány önzetlenül szereti, és minden kívánságát teljesíti, a nő pedig feltétel nélkül szerette a férfit.

Mindig jól érezték magukat Miklósnál, de a férfi akárhányszor kinyilvánította, hogy szeretné megismerni Emi kislányait, és otthonát is, – ezt a témát mindig valamilyen titokzatosság övezte. Lehet, hogy a lány félt bemutatni gyermekeinek egy idegent, mert aztán jön a következő, és kéthavonta újabb? Ki tudja. Amint ez a téma szóba került, a lány mindig titokzatosan valamiért halogatta a család-, és otthonlátogatást.

Már ez is eszébe jutott, – lehet, hogy férjnél van? Sokszor gondolt arra is, hogy ha megismerhette volna a lány családját, – lehet, hogy egész másképp alakul a kapcsolatuk. Így azonban mindig valamilyen hiányérzete volt, és szabadszájúsága, csodálatos szerelmi és erotikus megnyilvánulásai ellenére, ezen a ponton valamilyen bizalmatlanságot érzett. Már csak ez hiányzott neki ebben a látszólag tökéletes kapcsolatban, – így változatlanul randizgatott más nőkkel is. A netes ismerkedés és a vakrandizgatás szinte már lassan életformájává vált.

Ez volt az az időszak, amikor már kezdte élvezni a szabadságot. Azzal találkozott, akivel, és amikor akart, élvezte, hogy tetszik a nőknek, és a szexuális szabadság csúcsát is ebben az időben érte el. A válástól egészen eddig, mindig görcsösen ragaszkodott ahhoz, hogy valakivel folyamatosan együtt éljen., hogy mindig legyen mellette valaki. Ebben az időben kezdte érezni először: lehet, hogy még sincs szüksége állandóan valakire, aki dirigál neki…

Gyakran eszébe jutott apja mondása is: – Édes fiam jegyezd meg: egy agglegény egész életében úgy él mint egy úr, és úgy hal meg mint egy kutya! A nős ember pedig egész életében úgy él mint egy kutya, de úgy hal meg mint egy úr! E között választhatsz.

És mikor már éppen kezdett hozzászokni a szingli életmód szabadságához, – nyolcévi társkeresgélés után végre találkozott  egy  szőke lánnyal, Vandával – aki szinte minden szempontból megfelelt neki, de már az elején egyértelműen kinyilvánította, – nem tűri a poligámiát. Döntenie kellett. Aztán egyszerre léptek ki a társkereső oldalról, majd egy év múlva össze is házasodtak. Miklós ma majdnem hatvan éves, Vanda 38, és gyereket várnak…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!