10. Fejezet. SZ.I.A. SZ.I.A.

2010 április 3. | Szerző: |


Már két hete tartott a szerelem Zsanival, mikor végre megtört a jég. Azon a szombat délutánon moziban voltak, ahol hosszú csókolózással kölcsönösen felizgatták egymást. Utána szokás szerint haza akarta vinni, de most a lány sejtelmesen mosolygott:

         Megnézném a lakásodat…

Kezdettől fogva kívánta már a lányt, és alig akarta elhinni, hogy most végre beteljesülhet bimbózó szerelmük. Kivettek egy filmet a tékából és kinyitottak egy üveg vörösbort. Marci fia nem volt otthon, – a szombat lévén bulizott a haverokkal.

Ültek a kanapén, nézték a filmet, iszogattak, de Miklós agya egész máshol járt, nem tudott másra gondolni csak barátnője hamvas ölére. Pedig nem is pornófilmet néztek. Érezhetően vibrált körülöttük a levegő. Nem is a filmre figyelt, és egyre jobban kívánta a csajt.

Miklós nem bírta tovább. Simogatta Zsanit, majd vetkőztetni kezdte. Levette a blúzát, a melltartóját, előbukkant formás kis fehér melle. Lehúzta a lány farmerét. Aztán itt meg is álltak. Hiába próbálkozott, Zsani a bugyitól csak nem akart megszabadulni. Kissé mérgesen elfordult.

Már lassan lemondott a szexről, gondolta maradnak megint a cicinél, amikor váratlanul a lány indult be, és kezdte vetkőztetni.

„A nő olyan mint a cápa. Soha nem lehet tudni, mit fog csinálni a következő pillanatban.” – jutott eszébe a könnyűbúvár Cousteau kedvenc mondása. Zsani lehúzta az alsónadrágját is, s mint aki be akarja mutatni, mit tud, rábukott a farkára. Olyan szépen bánt vele, hogy pillanatok alatt kemény lett, mint a kő. Most Miklós próbálta viszonozni kedvességét, – ráborult a lány hasára, lehúzta tangáját és előkerült szerelme borotvált, szőke puncija. Ímádta a fiatal lányok borotvált, kislányos nuniját. 

Miki akár a punciszőrzet alapján megmondta, melyik nő hány éves. A negyven évesnél idősebb nők többsége ragaszkodik a sűrű bozonthoz. Sőt, az idősebb férfiak közül is sokan így szeretik a muffot. Amikor videotékában dolgozott, bejött egy idősebb faszi, sokáig lapozgatott a pornófilm-dossziéban, aztán megkérdezte:

         Olyan nincs, amelyikben a lányok nincsek borotválva?

         Az a helyzet, hogy az utóbbi időben a szexfilmekben már csak borotvált lányok szerepelnek…– magyarázkodott.

         Akkor ilyet nem viszek. Szeretem, ha a nő bozontos ottan…

A lányok egy része még fazonra is igazítja, van amelyik vékony csíkot hagy a nyílás két oldalán. De a pearcinget Miklós már nem kedvelte. Sehol. Mert ha a bigének a szemöldökében, az orrában vagy a szájában, netán a nyelvében volt, – már nem is foglalkozott vele, mert – biztos, hogy a puncijában is lesz.

Széthúzta Zsani puncijának rózsaszín nagyajkait, és a csiklóját kezdte nyaldosni.

Sokan úgy tartják, hogy csak a férfiak képesek ejakulációra. Pedig a nőknél is van ilyen. Már Hippokratesz is leírta: „A nemi szervek izgatása néha meglepően bőséges nedvkiválasztással jár.”

Amikor Zsani punciját nyalogatta, a csiklója megkeményedett, – a lány hangosan, kéjesen sóhajtozott, és nyelvével egy kis folyadékképződést érzett. Amikor már úgy érezte, nem bírja tovább, Miklós felemelkedett és végre benyomta a farkát a lány nedves nunijába (ahogy később Zsani mindig nevezte). Miközben farkalta, szájuk összeforrt, majd szerelmes szavakat suttogott, és keze a lány felemelt két combja alatt, formás fenekét fogta. Nagyon boldog volt, hogy végre egyesültek.

Miklós lassan mozgott, nem akarta elsietni. Kéjes érzés volt végre a szeretett nő ölében mozogni. De hiába fogta vissza magát, meglepő gyorsan elment. Ilyen a szerelem. Érezte a lány még nem élvezett el. Igyekezett tovább mozogni, de már nem volt az az acélos. Ismét lejjebb csúszott és a nyelvével kezdte kielégíteni. Zsani eléggé fel volt izgulva már ahhoz, hogy teste nemsokára megfeszült, homorított, és hangos sóhajai jelezték, ő is eljutott a csúcsra. Boldogan feküdtek egymás karjaiban, végre szexben is beteljesült a szerelmük. Sokáig simogatták egymást, és szerelmes szavakat suttogtak.

Amikor éjjel hazavitte a lányt, boldogok voltak, s ismét alig tudtak elszakadni egymástól. Mindketten úgy érezték, végre megtalálták, akit hosszú ideje kerestek.

Miklós karácsony előtt elutazott egy hétre síelni a fiaival Ausztriába. Kíváncsi volt beválik e a szentencia: a távolság olyan mint a szél – a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja…

Ahogy teltek a napok, egyre nehezebben bírták egymás nélkül. Minden nap beszéltek telefonon, s amikor egy hét után hazaérkezett, Zsani hat szépen megrajzolt borítékkal fogadta. Minden nap írt neki egy levelet, de nem adta fel postára, egyszerre öntötte rá, miután szeretkeztek. (Eszébe jutott az egyszerű ember, aki háromszor megdugta az asszonyt, amikor messzi földről hazaérkezett, – aztán lerakta a hátizsákját…)

Miután szeretkeztek, elment fürödni. De a lány utána jött, és a fürdőszoba szőnyegén újra megerőszakolta.

Bár Miki elég fiatalos, lezser, közvetlen férfi volt, Zsani ki tudja miért, gyanút fogott, – lehet, mégse annyi idős, mint amennyinek hirdette magát. Egyik alkalommal megszerezte igazolványát, amiből minden kiderült. Mindketten nevettek. A férfi zavarában, a lány meglepő felfedezésén. Az a plusz nyolc év ide vagy oda, – összesen 27, – akkor már nem állhatott mindent elsöprő szerelmük utjába…

A karácsony kicsit nehezen telt, jó lett volna együtt lenni, de pont a szeretet ünnepén távol voltak egymástól. Miki a gyerekeivel, Zsani a szüleivel ünnepelt. Nem ismerték még egymás családját annyira, hogy közösen ünnepeljenek.

Miklós gyorsan megtanulta Zsanitól azt a játékos, látszólag semmitmondó rövidítést, mely kettejük titka volt, és állandóan suttogta a telefonba:

         SZ.I.A.  SZ.I.A. – Szeretlek. Imádlak. Akarlak.  Szeretnék Izzadni Alattad.

Miklós el volt olvadva. Jó, rendben van, – azt mondják jóképű férfi. De mit szeret ez a fiatal lány ennyire rajta? Talán azt, hogy Miklós „Halak” természetéből adódóan önkéntelenül igyekezett mindig egy kicsit kiismerhetetlen, titokzatos maradni? Tudta – a titokzatosság izgató, amely kihívást jelent, amelyet fel kell deríteni. Ezért szeretnek bele a nők a titokzatos ismeretlenbe, az előkelő idegenbe, a férfiak pedig a végzet asszonyába. Titokzatosság nélkül nincs romantikus szerelem.

De az is lehet, hogy Miki jellegzetes, nem kicsi, karakteres orra tetszett meg Zsaninak.

         Szeretem az orrod, mert olyan mint Mátyás királyé. – mondogatta néha.

Máskor egy mondókát:

„Szemed között az orrod,

 Lábad között a rudad.

 Az orrod elárulja,

 Hogy mekkorát mutat!”

Egyes vélemények szerint nemcsak a nyelv, de az orr is nemiszerv. Miki orra is gyakran benne volt a punciban mikor franciázott. Az orr a nők erotikus fantáziájában is gyakran szerepel. Állitólag a nyolcvanas években végzett felmérés szerint, a nők negyven százaléka egy popénekes: Barry Manilow orrát idézte maga elé maszturbáció közben…

A nagyorrú férfiakat azonban ki kell hogy ábrándítsam: semmilyen tudományos vizsgálat nem támasztja alá, hogy a férfiak orrának mérete összefüggésben lenne ötödik végtagjuk nagyságával. Pedig sokat vizsgálódtak ezen a téren, és végül csak gyenge korrelációt találtak a pénisz mérete, a testmagasság, a testsúly, továbbá – meglepő módon – a mutatóujj és a gyűrűsujj hossza között.

Zsanival nem csak akkor érezték jól magukat együtt, mikor szeretkeztek, hanem akkor is, ha csak egymás mellett voltak, és érezték, megsimogatták egymást, vagy beszélgettek. Ilyen a szerelem.

Pontosan egy hónap telt el azóta, hogy először találkoztak a Duna parti szálloda forgóajtajában, – amikor Zsani ajándékkal lepte meg. 19.-e volt, és Miki nagyon csodálkozott, hogy a lány ennyire megjegyezte és értékeli a nevezetes dátumot. Nagyon jól esett neki ez a figyelem, és ettől kezdve nemcsak az év-, hanem a hónapfordulókat is mindig kisebb meglepi ajándékokkal közösen ünnepelték. (Akkor kellett volna sejtenie valamit, amikor a lány két év után, egyszercsak váratlanul elfelejtette azt a napot, amit ő talált ki, – a hónapfordulót.)

Mikinek még fiatal korában egy csaj finoman jelezte, hogy egy kicsit görbe a farka. Hát Istenem, senki nem tökéletes. Annak már kevésbé örült, hogy ez a lány később egyik testvérével is összejött, akinek volt szíves elmesélni ezt, – és jókat röhögtek rajta. A legtöbb férfinél előfordul ilyesmi, hiszen valamelyik oldalon muszáj hordani a nadrágban a pajszert, – nem fér el középen. Kinek jobbra, másnak egy kicsit balra szorul. De hosszú évek után csak most tudatosult benne ismét, amikor Zsani is felfigyelt erre, és azontúl csak „egyedi”-nek hívta.

A pénisznek állítólag két fajtája van: az egyik a „húsfasz”, mely nyugalmi állapotban is viszonylag nagy, „húsos”, és ha feláll, már nem nő meg nagyon. A másik a „vérfasz”, mely normál helyzetben viszonylag kicsi, de mivel a barlangos test állománya viszonylag nagy, ha megtelik vérrel, jóval nagyobb lesz. Zsanival sokat tanakodtak, vajon az övé milyen, – aztán abban maradtak, hogy hús-vér…

„Az enyém 20 centi hosszú, kemény, mint a kő, s minden pillanatban bevetésre kész.” „Ránéz egy nő, s elönti az álom, hogy teljes hosszában benne motoszkáljon.” és „Az a lényeg, hogy fasz álljon az égnek!”„- ezek voltak egyetemista korában kedvenc mondókái. Aztán egy idő múlva rá kellett, hogy jöjjön, hogy már nem mindig az az acélos, mint fiatal korában. Ilyenkor szokta mondani, hogy:

         azért olyan puha, hogy ne fájjon…

meg, hogy:

         kemény fasszal nem kunszt dugni, – puhával, az a művészet…

Miklós farkával amúgy meg voltak elégedve a lányok. Volt olyan csaja, aki előzőleg a mérete után is érdeklődött. Ezért aztán, hogy ne legyen felkészületlen, vette a fáradtságot, és egyik alkalommal merev állapotban megmérte. De ahogy egy csaj kiselőadást tartott neki:  

– A vastagsága lényegesebb, mint a hossza, mert azt tágulásnál érzi a puni. A nagy faszt szopni jó, de dugásnál már vigyázni kell, mert fájhat.

Volt olyan haverja, amelyik így jellemezte saját farkincáját: Kicsi, de játékos.

Zsani nagyon szerette az ő majd húsz centis „egyedijét”, s mindig nagyon aranyos volt hozzá. Soha nem tette szóvá, ha éppen nem volt az a kemény, sőt mindig igyekezett mindenféle módon segíteni, – saját érdekében is. Minden szopásnál érezte, hogy nagyon szereti és kívánja a lány, és ettől ő is nagyon felizgult. Az orális szexben olyan szenvedélyes volt, hogy soha nem volt sikertelen. De legfőképpen mindig érezte rajta a szerelmet, ami szárnyakat adott mindkettőjüknek.

Forró szexcsaták követték egymást a legváltozatosabb pozíciókban. Zsani kedvelte a szokatlan, és kicsit veszélyes helyzeteket is. Egyik nap, mikor az utcai ablaknál álltak, és rájuk jött az üzekedés, lehúzta tangáját – (imádta a nőknél ezt a seggbe vágó, apró fehérneműt, mely nem takart el semmit kedvenc testrészükből), felültette az ablakba, szétnyitotta combjait, és ott dugta meg. Zsani különösen élvezte az ablakban ezt a helyzetet. Gyakorlatilag a szemközti házakból mindenki láthatta a lány meztelen seggét az ablakban.

A nők többsége állítólag különös örömöt érez arra gondolva, hogy dugás közben valaki meglesheti őket. Felmérések szerint, a nők nagy többsége egy lépcsőházi szeretkezésről fantáziál…

Emlékezett arra az esetre, amikor a margitszigeti diszkóban egyik este alig hitt a szemének: közvetlenül a bárpult előtt, ahol rengetegen voltak, az egyik asztalnál az egyik csaj – nem zavartatta magát – ráhajolt a mellette ülő barátjára és ott mindenki szeme láttára leszopta. Lehet, hogy csak fogadtak valamiben? Vagy éppen ehhez volt kedve…

De az se volt semmi, amikor egy rockkoncerten az első sorban, az orra előtt, egy csajt a haverja csápolás közben hátulról farkalta… Nagy tömeg volt, alig figyelt fel rá valaki.

De egy barátja azt is mesélte, hogy egy alternatív klubban, az egyik koncerten az egyik csaj annyira be volt indulva, hogy az éppen zenélő banda előtte álló gitárosának sliccét lehúzta, és ott mindenki előtt leszopta. Hát, igen. Erre szokták mondani, hogy ha egy nő igazán akar valamit, akkor azt eléri…

Egyszer a strandon egy félreeső helyen feküdtek. Zsani sem zavartatta magát, Miki lába közé feküdt, elővette a bránert, és elkezdett furulyázni. Szép nyugodtan szopogatta a farkát a strandon – a szeretett társ minden része kívánatos. Akárcsak a moziban: – valamelyik hátsó sorban ültek, amikor Zsani megkívánta. Lehet, hogy a film volt erotikus, de lehet, hogy csak egyszerűen felszökött a hormonszint… – kigombolta a nadrágját, és ráhajolt, és hosszan csámcsogott a makkon. A mellettük ülők a sötétben is láthattak mindent. Zsanit akkor semmi sem zavarta, gondolta – biztos a filmet nézik.

Amikor először együtt mentek diszkózni, – szinte kellemetlen volt – Zsani majdnem megerőszakolta a pult mögött. Miklós azt hitte mindenki őket nézi. Zsani addig birizgálta az asztal mögött a farkát, míg felállt, és alig bírta lebeszélni róla, hogy leszopja az asztal alatt, mert több százan voltak a teremben.

Nagyon jó érzés volt, hogy Zsani is ennyire kívánja őt, szenvedélyesen imádja szopni, és kényeztetni „egyedijét”. Általában oboával indult az eksön, és sokszor azzal is végződött, mert dugás közben kérlelte:

  Könyörgöm, a végén a számba élvezz!

Miklóst ez borzasztóan felizgatta. Amikor érezte, hogy jön a spricc, – kihúzta farkát a lány nunijából, és szerelme szájába gyömöszölte. A lány pedig szenvedélyesen leszívta, – időnként kivette a szájából, és megcsodálta közelről is, az arcához is dörgölte, majd addig nyalogatta fényes makkját, – míg a szájában nem érezte a sperma ízét. Nagyon szépen tudott bánni a farkával, – végígnyalta a tövétől a makk csúcsáig, ezt sokszor ismételte, szép lassan, érzékien. Körbenyalta a makk alatti mélyedést, majd megszorította a tövénél, amitől még nagyobb lett. Időnként a golyóit is szopogatta. Amikor a rúd ütemesen vonaglani kezdett, hirtelen tövig bekapta. Sokáig szívta, imádta lenyelni, s miközben hosszan, minden cseppet kipréselt belőle, azt énekelte:

         Minden csepp méz kell nekem, ne sajnáld, hadd élvezzem…

Előfordult, hogy ilyenkor a farkával bekente az egész arcát is, szinte fürdött a spermában. Lehet, hogy tudta, hogy az ondó tápláló fehérjeforrás? Vizsgálatok szerint az ondó olyan hormonokat és hormonhatású ható­anyagokat tartalmaz, amelyek javítják a kedélyt és csökkenthetik a depressziót, ha az ondó nyálkahártyán keresztül jut be a szervezetbe, akár szájon, vaginán vagy a végbélen át.

Egyszer mikor Zsani nagyon bele­melegedett a szopásba, Miklós azt hitte rosszul hall:

         Könyörgöm pisilj a számba!

Annyira aranyos volt, – a szex hevében mindketten bármire képesek voltak, hogy egymásnak kéjt okozzanak, – de Miklós ezt már nem merte, nem akarta, nehogy utána megbánja a lány. Aztán sokszor eljátszadozott a gondolattal, mi lett volna, ha…

Semmi. A szexben mindent szabad, ami a másiknak jó, vagy kér, és mi hajlandóak vagyunk rá. Nála a szado-mazo játékok kimerültek abban, hogy néha egy kicsit „elfenekelte”. Vagy – ahogy egyszer egy filmben látta, – szex közben kicsit húzta a haját. A kínzás vagy a fájdalom elviselése, okozása nagyon messze állt tőle.

Máskor Zsani szopás közben, meglepő dolgot művelt, – szép finoman bedugta egyik ujját Miklós fenekébe. Szokatlan, bizsergető érzés volt, – gyorsan elment, és nagyot élvezett. Zsani tehát a prosztatamasszáshoz is értett…

Sokszor – szerelme javaslatára – filmre is vették az akciót, majd mikor visszanézték a felvételt, – újra megkívánták egymást és – kezdték az egészet elölről. Zsani is nagyon élvezte az anális szexet is, és Miki is nagyon szerette seggbedugni a lányt, mert nagyon jó szűk volt, s így állandóan láthatta és markolhatta gyönyörű, kerek seggét. Mikor rájött, a lány mennyire szereti, gyakran meghágta hátulról is.

Nagyon izgató érzés volt arra gondolnia: íme, itt van ez a szép, fiatal, szőke lány, aki csak rám vár, már ég rajta a tanga, hogy ágyba vigyem, örül, hogy kielégíthet, és kielégítem.

Állítólag a nők szeretkezés közben annyi ösztrogént termelnek, amely a hajukat fényessé, a bőrüket simává teszi, emellett hat a depresszió ellen is, mert endorfint juttat a vérbe, így eufóriás érzést kelt. A szex nagy mennyiségű feromont is termel, így megőrjíti a másik nemet is.

Egyre többször aludtak együtt, lassan több időt töltött nála, mint otthon, s Zsani nemsokára hozzáköltözött. Ettől kezdve gyakorlatilag élettársi kapcsolat­ban és nagy boldogságban éltek.

Az elején nem merte elhinni, hogy egy ilyen fiatal, csinos lány beleszerethet. De Zsani olyan sokféleképpen bizonyította szerelmét, hogy lassan kénytelen volt elhinni. Pedig az elején tudatosan próbált vigyázni, ne nagyon szeressen bele a lányba, mert arra gondolt, – kisebb csoda kivételével – nincs esélyük hosszabb távon. Kezdetben nyilvános helyen nem is merte megfogni Zsani kezét, de a lány annyira ragaszkodott hozzá, hogy az utcán is átölelje, hogy lassan kénytelen volt elhinni, hogy őszíntén akarja. Később már mindig kéz a kézben vagy egymást átölelve sétáltak.

A biztonságot jelentette a lánynak, akinek valószínűleg kisebb apahiánya is volt. A tata ugyanis vidéken lakott, és igen ritkán találkoztak. Később persze összebarátkoztak a faterral, de az elején Zsani meglepő dolgot mesélt: amikor apja először megtudta milyen korú szeme világa elcsábítója, – magából kikelve üvöltötte:

         Ennek a vén gazembernek pipihusi kell? Na majd én adok én neki. Lelövöm a bitangot!

Mikor bátyja másnap felhívta, Miklós meglepődött, mégiscsak létezik telepátia:

         Nem tudod milyen fegyvert lehet legálisan tartani?

         Úgy tudom gázpisztolyt. – válaszolta értetlenül. Mi vagyok én fegyverszakértő vagy maffiózó? – gondolta.

         Hol lehet olcsón gázpisztolyt venni?

         Ausztriában. Miért, mi történt? Megfenyegettek?

         Bizony.

Minő véletlen, – kiderült, hogy a bátyót szintén túl fiatal barátnőjének apja fenyegette meg, ugyancsak életveszélyesen. Ilyen vehemensen óvják gyermeküket a lányos apák…

Lassan ő is kezdett megőrülni a fiatal lányért, akinek szinte minden kívánságát teljesítette. Miklós már válása után elkövette azt a hibát, hogy – megpróbálja megállítani az időt, – elkezdte őszülő tincseit, eredeti hajszínére – barnára festeni. Zsani viszont kitalálta, – fesse a haját inkább szőkére! Mert úgy neki jobban tetszik. Mivel Miki sajátkezűleg végezte e bonyolult fodrász-műveletet, kiválasztott az áruházban egy szimpatikus hajszínű dobozt, elvégezte a szokásos procedúrát, – bekente fejét a folyadékkal, – a hidrogén jól kimarta fejbőrét, majd a szokásos idő után lemosta. Amikor belenézett a tükörbe, majd elájult, – egy vörös hajú hapsi nézett vissza!

– Jesszus Mária, mit fognak így az emberek szólni? – azon vörösen leszaladt a közeli fodrászkellék boltba, mitévő legyen, – ahol azt tanácsolták, vegyen egy hajfesték kimosó krémet, majd utána kenje be ismét szőkébb festékkel. Fölkente az eltávolítót, mely megint jól marta fejbőrét: – rőt vörös lett a feje. Na, jöjjön megint a világosabb szőke festék. Ismét mintha lúgot öntöttek volna a fejére. Ennyi szenvedés után, nagyon kíváncsi lett a végeredményre, de nagyot csalódott: világos vörös, szőkés beütéssel!

– Na, most akkor lemegyek a fodrászhoz és levágatom a hajam kopaszra! – szerencsére közben megérkezett élete párja, aki megpróbálta megvigasztalni: gyorsan leszopta és megerőszakolta, majd megpróbálta meggyőzni, – nem is olyan rossz a haja. Miki persze nem hitt neki, s legközelebb inkább fodrásznál festette be a haját.

Szerelme rajongott a nagy autókért. Mikinek később az jutott eszébe, lehet, hogy nem is belé, hanem nagy, elegáns, sötétkék Mercedesébe esett bele, amit Zsani imádott vezetni. A lány először meg is lepődött, mikor elkérte, és Miki minden további nélkül odaadta. Azzal feszített bent a főiskolán a csajok között:

         Lányok, ma Mercivel jöttem…

Bár sokan azt mondják az ellentétek vonzzák egymást, sokáig nem lehet fenntartani egy kapcsolatot, amiben állandó surlódások, feszültségek vannak. De, ahogy Adorno írja: „A szerelem képessé tesz arra, hogy felfedezzük a hasonlóságot a tőlünk különbözőben.”

Miklós annak a latin szentenciának hitt: „Similis simile gaudet hasonló a hasonlónak örül.” Úgy érezte, Zsanival sok tekintetben hasonló az értékrendszerük, a szokásaik, az érdeklődési körük, és külsőleg is mindketten szőkésbarna, kékszemű, világos bőrüek voltak, és ugyanolyan féltékenyek…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!